GESCHIEDENIS:

Tijdlijn van Damesmode Dekker

HET BEGIN

In 1928 werd er een begin mee gemaakt, maar in 1932 was het Hendrik Dekker, de opa van de huidige eigenaar, die zich bij de Kamer van Koophandel in liet schrijven.

PAND 1934

Oprichter Hendrik Dekker staat voor het pand.

PAND 1960

In 1960 zijn de twee winkels samengevoegd tot een zaak. Wat werd er zoal verkocht in een manufacturenwinkel: handschoenen, pullovers, overhemden, sokken, dassen, schoorsteenlopers, pluche tafelkleden, garen, ritsen, knopen etc.

PAND 1965

In 1965 kwam Henk Dekker (wzjn) rechts te zitten van het pand met “Boetiek de Deele”. Een begrip in de wijde omgeving.

PAND 1975

In 1975 is de voorpui veranderd met een neon logo op de voorpui.

PAND 1985

PAND 1996

Henk en Hester Dekker werden firmanten en gingen ook boven de zaak wonen.

HEDEN

De huidige eigenaar Henk (kleinzoon van oprichter) runt samen met z’n vrouw Hester alweer enige jaren dit Modehuis, Dekker Mode en zijn dus al de derde generatie.

Modehuis Dekker is een damesmodezaak waar iedere modebewuste vrouw uitstekend terecht kan. Mode voor de vrouw van nu. Wij hebben echt voor elk wat wils! Stijlvol, jong, van mt 38 t/m 58; De ruime winkel biedt zelfs de mogelijkheid aan minder validen, eens lekker te komen shoppen.
De sfeer in de winkel is volgens Henk Dekker mede bepalend voor het succes van Damesmode Dekker, Dekker Mode. Onze klanten zijn echt aan het winkelen; ze nemen er vaak de tijd voor en dat doen wij ook. Wij staan te allen tijde klaar om onze klanten te adviseren en natuurlijk ontbreekt het kopje koffie of thee niet; dit wordt door iedereen bijzonder op prijs gesteld.