Volop keuze in alle topmerken

Kleding vinden die perfect past bij jouw smaak, modieus én onderscheidend. Het kan een hele klus zijn. Ook als je een maatje meer hebt, wil je niet stad en land aflopen voor iets moois. In Zuidwolde (Drenthe) is Damesmode Dekker , Dekker Mode dan hét adres.

We zijn er voor modebewuste vrouwen met maat 38 tot en met 54. Met een ruim assortiment van goede kwaliteitsmerken met een redelijke prijs. Wat kun je verwachten?

Volop keuze in collecties: van stijlvol klassiek naar meer trendy
Veel merken om kledingstukken te kunnen combineren
 Vrijblijvend kunnen rondkijken tot persoonlijk advies waar gewenst

ONTDEK ONZE MERKEN

In onze damesmode winkel vind je een complete outfit voor elk seizoen. Naast bovenkleding verkopen we ook nachtkleding. Verrassend en vernieuwend, zoals altijd bij Damesmode Dekker, Dekker Mode Voor deze topmerken kun je nu in onze winkel terecht:

helena hart
taifun
poools
rabe
sandwich
frank-walder
toni-dress
nickjean
zerres
barbara-lebek
sloggi
tencateondergoed

MEER OVER DAMESKLEDING

Wil je meer weten over onze merken dameskleding of persoonlijk advies? Kom vrijblijvend naar in onze winkel aan de Hoofstraat in Zuidwolde. Ook vanuit omliggende plaatsen als Ommen, Hoogeveen en Zwolle goed bereikbaar en met gratis parkeren direct voor de deur. Minder mobiel en zonder vervoer? Maak dan gebruik van de gratis ophaalservice.

Voor meer over onze kleding in grotere maten, kijk ook op de pagina Grote maten.