DAMESMODE DEKKER:

Familiebedrijf dat blijft vernieuwen

Damesmode Dekker, Dekker Mode is een echt familiebedrijf. Huidige eigenaar Henk Dekker is kleinzoon van oprichter en runt samen met zijn vrouw Hester het modehuis. De vierde generatie, dochter Rianne, is inmiddels ook tot het bedrijf toegetreden. Daarmee is het een damesmodezaak, Dekker Mode door en voor alle generaties geworden.

MENSEN MOOIER EN GELUKKIGER MAKEN

Henk Dekker: ‘’Ik ben tussen de kledingrekken opgegroeid. Van jongs af aan was ik in de zaak te vinden. Ik wist al vroeg dat ik mensen gelukkiger wilde maken met mooie kleding. Ook bij mijn vrouw zit het er als kapster echt in om mensen mooier te willen maken.’’ Deze insteek en hierop in kunnen spelen met een aantrekkelijk aanbod, typeert ook de voorgaande generaties die Damesmode Dekker, Dekker Mode groot maakten. Lees hier alles over de geschiedenis van Damesmode Dekker.

“EEN GEMOEDELIJKE SFEER VINDEN WIJ BELANGRIJK”

Om prettig te kunnen winkelen is een gemoedelijke sfeer belangrijk. Hester Dekker: ‘’Onze klanten nemen vaak echt de tijd om te winkelen. En die tijd nemen wij ook voor hen.’’ Met de stamtafel met koffie en thee midden in de zaak is ook aan de mannen gedacht. ‘’We behandelen onze klanten graag zoals wij zelf behandeld willen worden. Dat stralen we uit en dat merkt de klant.’’

Wie zijn de teamleden van Damesmode Dekker en wat maakt voor hen het verschil? Maak hier met ze kennis.

VERTROUWD ÉN VERNIEUWEND

Iedere vrouw die op zoek is naar modieuze kwaliteitskleding kan bij ons terecht. Voor bovenkleding,  en voor grotere maten. We blijven vernieuwen met een belangrijke basis aan vertrouwde merken en collecties. Ontdek onze merken hier.

KENNISMAKEN?

Spreekt onze visie jou aan? Ben je benieuwd geworden naar onze collecties? Kom dan eens vrijblijvend kijken in onze ruime winkel in het centrum van Zuidwolde. De koffie en thee staat klaar. Wil je gebruikmaken van onze gratis Ophaalservice, Zuidwolde en omgeving of wil je meer informatie, neem dan contact met ons op via e-mail of telefoon.